Бистар и мирисан, од пилетине и поврћа.
Топао пилећи бујон и нежни пељмени — савршен спој.
Тесто пуњено млевеном пилетином, луком и маслацем. Јужна верзија пељмена.
Тесто пуњено млевеном ћуретином, путером, црним луком и посебним зачинима. 350 грама.
Тесто пуњено млевеним свињским и јунећим месом са луком и посебним зачинима. Оригинални руски класик.
Сочно jунетина са свежим першуном и зачинима — класика са мирисном нотом.
Пржени пељмени са месом. Идеално уз пиво!
Пржени пељмени са пилетином. Идеално уз пиво!
Пржени у фритези пељмени са ћуретином. Сочни и нежни! Савршено уз квас или пиво!
Златна корица споља, сочна јунятетина изнутра. Хрскаво и мирисно.
Нежно сирско пуњење у танком тесту. Заситно и домаће.
Кремасто сирско пуњење и танка хрскава корица — идеалан пар.
Класика: мекано тесто, кремасти кромпир и продинстан лук.
Тесто пуњено мешавином кромпира, прженог лука и печурака са црним бибером и зачинима.
Тесто пуњено мешавином рикоте, шпанаћа и маслиновог уља.
Домаће поврћно пуњење — слатка шаргарепа, сочан купус и мирис лука.
Хрскава ивица, кремасти кромпир и мирис шумских печурака.
Златни вареники са кремастим кромпиром и карамелизованим луком.
Хрскава ивица и благо слатко пуњење од поврћа — баш како треба.
Нежно пуњење од ситног сира, блага слаткоћа и ванила.
Може се јести као десерт или као главно јело.
Укусни и ваздушасти вареники са слатким малинама и кремастом рикотом.
Шумско воће са блажом киселином вишње. Уз шећер у праху и путер-сос.