
Бистар и мирисан, од пилетине и поврћа.

Топао пилећи бујон и нежни пељмени — савршен спој.

Тесто пуњено млевеном пилетином, луком и маслацем. Јужна верзија пељмена.

Тесто пуњено млевеном ћуретином, путером, црним луком и посебним зачинима. 350 грама.

Тесто пуњено млевеним свињским и јунећим месом са луком и посебним зачинима. Оригинални руски класик.

Сочно jунетина са свежим першуном и зачинима — класика са мирисном нотом.

Пржени пељмени са месом. Идеално уз пиво!

Пржени пељмени са пилетином. Идеално уз пиво!

Пржени у фритези пељмени са ћуретином. Сочни и нежни! Савршено уз квас или пиво!

Златна корица споља, сочна јунятетина изнутра. Хрскаво и мирисно.

Нежно сирско пуњење у танком тесту. Заситно и домаће.

Кремасто сирско пуњење и танка хрскава корица — идеалан пар.

Класика: мекано тесто, кремасти кромпир и продинстан лук.

Тесто пуњено мешавином кромпира, прженог лука и печурака са црним бибером и зачинима.

Тесто пуњено мешавином рикоте, шпанаћа и маслиновог уља.

Домаће поврћно пуњење — слатка шаргарепа, сочан купус и мирис лука.

Хрскава ивица, кремасти кромпир и мирис шумских печурака.

Златни вареники са кремастим кромпиром и карамелизованим луком.

Хрскава ивица и благо слатко пуњење од поврћа — баш како треба.

Нежно пуњење од ситног сира, блага слаткоћа и ванила.

Може се јести као десерт или као главно јело.

Укусни и ваздушасти вареники са слатким малинама и кремастом рикотом.

Шумско воће са блажом киселином вишње. Уз шећер у праху и путер-сос.