Као што знате, смрзнути пељмени из продавнице у свему су инфериорне у односу на домаћи. У ресторану URA! ручно правимо пржене пељмене од ћуретине по оригиналном руском рецепту. Користимо само квалитетне локалне производе. Захваљујући томе, пржени пељмени пуњени ћурећим месом испадају укусни и сочни. Ако волите дамплинге, равиоле, тортелине, хинкали, манти, кнедле, димсум, гиоза, јиаози, онда обавезно пробајте руске пељмене. Цена пржених пељмена може бити снижена, пратите акције и попусте!
Бистар и мирисан, од пилетине и поврћа.
Топао пилећи бујон и нежни пељмени — савршен спој.
Тесто пуњено млевеном пилетином, луком и маслацем. Јужна верзија пељмена.
Тесто пуњено млевеном ћуретином, путером, црним луком и посебним зачинима. 350 грама.
Занимљива чињеница. Када су пељмени тек почели да се шире по Русији, били су прилично скупи у кафанама у Сибиру. Само богати људи, попут сибирских рудара злата, могли су да их приуште. Данас су пељмени доступни свима.