Као што знате, смрзнути пељмени из продавнице у свему су инфериорне у односу на домаћи. У ресторану URA! ручно правимо пржене пељмене од пилетине по оригиналном руском рецепту. Користимо само квалитетне локалне производе. Захваљујући томе, пржени пељмени пуњени пилећим месом испадају укусни и сочни. Ако волите дамплинге, равиоле, тортелине, хинкали, манти, кнедле, димсум, гиоза, јиаози, онда обавезно пробајте руске пељмене. Цена пржених пељмена може бити снижена, пратите акције и попусте!
Бистар и мирисан, од пилетине и поврћа.
Топао пилећи бујон и нежни пељмени — савршен спој.
Тесто пуњено млевеном пилетином, луком и маслацем. Јужна верзија пељмена.
Тесто пуњено млевеном ћуретином, путером, црним луком и посебним зачинима. 350 грама.
Занимљива чињеница. У неким регионима, према традицији, за испуњење различитих врста жеља, морате појести одређени број пељмена. На пример, за радост - 2 пељмена, за срећу - 3, 6 или 9 пељмена, за богату жетву - 4 или 5 пељмена, за здравље - 10 пељмена. Следећи ово, што више пељмена особа поједе, то боље.