Као што знате, смрзнути вареники из продавнице у свему су инфериорне у односу на домаћи. У ресторану URA! ручно правимо варенике од рикоте и спанаћа по оригиналном рецепту. Користимо само квалитетне локалне производе. Захваљујући томе, вареники пуњени рикотом и спанаћем испадају укусни и сочни. Ако волите дамплинге, равиоле, тортелине, хинкали, манти, кнедле, димсум, гиоза, јиаози, онда обавезно пробајте руске варенике. Цена вареника може бити снижена, пратите акције и попусте!
Нежно сирско пуњење у танком тесту. Заситно и домаће.
Кремасто сирско пуњење и танка хрскава корица — идеалан пар.
Класика: мекано тесто, кремасти кромпир и продинстан лук.
Тесто пуњено мешавином кромпира, прженог лука и печурака са црним бибером и зачинима.
Занимљива чињеница. У Русији 8. октобра неки славе комичан празник — Дан вареника. Ово је одлична прилика да се окупите са пријатељима и рођацима и уживате у вареникима са омиљеним пуњењем.