Као што знате, смрзнути пељмени из продавнице у свему су инфериорне у односу на домаћи. У ресторану URA! ручно правимо пељмене од ћуретине по оригиналном руском рецепту. Користимо само квалитетне локалне производе. Захваљујући томе, пељмени пуњени ћурећим месом испадају укусни и сочни. Ако волите дамплинге, равиоле, тортелине, хинкали, манти, кнедле, димсум, гиоза, јиаози, онда обавезно пробајте руске пељмене. Цена пељмена може бити снижена, пратите акције и попусте!
Бистар и мирисан, од пилетине и поврћа.
Топао пилећи бујон и нежни пељмени — савршен спој.
Тесто пуњено млевеном пилетином, луком и маслацем. Јужна верзија пељмена.
Тесто пуњено млевеним свињским и јунећим месом са луком и посебним зачинима. Оригинални руски класик.
Занимљива чињеница. У Русији постоје 3 споменика пељменима: у Миасу, Ижевску и Кудимкару. Сви споменици изгледају другачије. У Кудимкару је то само огроман пељмен; у Миасу на столу је велик пељмен, а поред њега трговац; у Ижевску - пељмен на виљушку.