Као што знате, смрзнути пељмени из продавнице у свему су инфериорне у односу на домаћи. У ресторану URA! ручно правимо пржене пељмене од говедине и свињетине по оригиналном руском рецепту. Користимо само квалитетне локалне производе. Захваљујући томе, пржени пељмени пуњени млевеним свињским и говеђим месом испадају укусни и сочни. Ако волите дамплинге, равиоле, тортелине, хинкали, манти, кнедле, димсум, гиоза, јиаози, онда обавезно пробајте руске пељмене. Цена пржених пељмена може бити снижена, пратите акције и попусте!
Бистар и мирисан, од пилетине и поврћа.
Топао пилећи бујон и нежни пељмени — савршен спој.
Тесто пуњено млевеном пилетином, луком и маслацем. Јужна верзија пељмена.
Тесто пуњено млевеном ћуретином, путером, црним луком и посебним зачинима. 350 грама.
Занимљива чињеница. У Краснојарску је одржано такмичење где је направљен највећи пељмен, тешка око 50 килограма и пречника око 1 метар. За пуњење је било потребно око 40 килограма млевеног меса.